Αισθητική Ιατρική

by ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΟΣΣΟΛΑΤΟΣ
ιατρικη αισθητικη λασκαρης ανδρεας

Αισθητική Ιατρική

Με την πάροδο του χρόνου η εικόνα της επιδερμίδα μας διαφοροποιείται καθώς η φυσιολογική γήρανση είναι ένα αναπόφευκτο φαινόμενο για κάθε πρόσωπο. Η διαδικασία της γήρανσης επιπλέον επηρεάζεται και επιτάχυνεται και από άλλους παράγοντες όπως η μη σωστή διατροφή, το κάπνισμα, η εκτεταμένη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία κ.α.

Σύμμαχος μας στην αντιμετώπιση των ενδείξεων της γήρανσης στο πρόσωπο μας για κάθε ηλικία είναι η μη επεμβατικη Ιατρική αισθητική που εφαρμόζεται από θεραποντες Ιατρούς με εξαιρετικά αποτελέσματα. Σε αντίθεση με το παρελθόν, μπορούμε πλέον να αντιστρεψουμε τα σημάδια της γήρανσης με την συμβουλή του Ιατρού μας με μη επεμβατικές μεθόδους προσφέροντας σε κάθε πρόσωπο μια φυσική και όμορφη όψη με νεανικά χαρακτηριστικά χωρίς την αναγκαιότητα χειρουργικων επεμβάσεων.

Εφαρμόζοντας σύγχρονες μεθόδους γυρνάμε το χρόνο πίσω με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, με διάρκεια ενισχύοντας παράλληλα και τις φυσικές κυτταρικές λειτουργίες για την επιβράδυνση της γήρανσης.Ένα πολύτιμο εργαλείο στην διάθεση των ιατρών είναι το υαλουρονικο οξύ που μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε ηλικία με απόλυτη ασφάλεια. Με την εφαρμογή υαλουρονικού οξέος μπορούμε να διορθώσουμε ατέλειες στην συμμετρία του προσώπου ακόμα και σε νεαρή ηλικία ενώ στα ωριμότερα δέρματα μπορούμε να επαναφέρουμε τις σωστές αναλογίες στα χαρακτηριστικά του προσώπου που έχουν αλλοιωθεί λόγω της γήρανσης.  

Καθώς μεγαλώνουμε η δομή του προσώπου διαφοροποιείται. Εκτός από την επιδερμική χαλάρωση και την λέπτυνση της επιδερμίδας, επιπλέον μειώνεται η οστική και μυική μάζα καθώς και τα λιπωδη στρώματα του προσώπου. Με τις ενέσιμες εφαρμογές υαλουρονικού οξέος ο Ιατρός αναπληρώνει την απώλεια του όγκου στα ζυγωματικά, εξομαλύνει τις πτυχές της ρινοπαρειακής αύλακας, διορθώνει το περίγραμμα του προσώπου.

Επίσης μπορούν να λειανθούν οι λεπτές ρυτίδες περιοφθαλμικά, γύρω από τα χείλη, οι πτυχές στην περιοχή του λαιμού κα. Επίσης η μέθοδος συνδυάζεται με εξαιρετικά αποτελέσματα με την εφαρμογή βουτολινικής τοξίνης στο άνω μέρος του προσώπου μειώνοντας έτσι τις συσπάσεις των μυών για την εξομάλυνση των ρυτίδων έκφρασης γύρω από τα μάτια, στο μέτωπο και στο μεσόφρυο. Η βουτολινική τοξίνη μπορεί να εφαρμοστεί και σε νεανικά δέρματα που εμφανίζουν ρυτίδες και πτυχές λόγω των έντονων συσπάσεων των μυών στις περιοχές που αναφέραμε.

Η σωστή αντιμετώπιση ξεκινά από την διάγνωση του Ιατρού και την επεξήγηση των μεθόδων στον ασθενή που απαιτούνται για την βελτίωση της εικόνας του προσώπου. Με τις μεθόδους που αναφέραμε μπορεί επίσης να εφαρμοστεί ενδοδερμική μέσοθεραπεία για την ενίσχυση της επιδερμίδας, την βελτίωση της ποιότητας του δέρματος, την σφριγηλότατα, την φωτεινότητα και την λάμψη. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι δεν απαιτείται αναισθησία για τις εφαρμογές αυτές, η διάγνωση και η θεραπεία γίνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα στο ιατρείο χωρίς αναισθησία, σημάδια.

Μετά την εφαρμογή δεν απαιτείται φαρμακευτική αγωγή, ειδική αποθεραπεία αλλά ούτε και ανάγκη παραμονής στο σπίτι. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και απόλυτα φυσικά.Συμπληρωματικά ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος ο Ιατρός μπορεί να προτείνει συνδυαστικά την εφαρμογή ιατρικών βιοαπορροφήσιμων νημάτων για την καλύτερη στήριξη των ιστών καθως και την μέθοδο PlexR που αντιμετωπίζει την χαλάρωση των βλεφάρων χωρίς χειρουργική διαδικασία, χωρίς αναισθησία πάρα μόνο με την τοπική εφαρμογή  αναισθητικής κρέμας.Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι απόλυτα ασφαλή, εγκεκριμένα για ενέσιμη και με σημαντική διάρκεια.

Οι παραπάνω μέθοδοι πρέπει να εφαρμόζονται αποκλειστικά από ειδικευμένους Ιατρούς. Μόνο ο Ιατρός μετά από εξέταση μπορεί να προτείνει το ιδανικό πλάνο εφαρμογών για την σωστή αντιμετώπιση των αναγκών.

Επικοινωνήστε με το γιατρό

 


Οφθαλμολογικό κέντρο Λάσκαρης Ανδρέας. 7ης Μαρτίου 23, Νίκαια Τηλ. 210 4928503

Επίσης ενδιαφέρουν...